Prefab kan ook origineel zijn

Bij veel mensen wekt het woord prefab irritaties op, maar dit is zeker niet nodig. Ook door prefab te bouwen kan je authenticiteit behouden. Houtskeletbouw is in de prefab wereld één van de opties die je kan kiezen. Hier wordt het gebouw om een houten constructie geplaatst. Dit is in Nederland erg handig, want we hebben hier nog weleens last van bodems met weinig draagkracht. Hout is licht en kan op de meeste bodems gewoon worden neergezet. Maar hoe behoud je je originaliteit?

Alle keuzes zijn aan jou

Als je je gebouw samenstelt bij prefabwoningonline kan je alle beslissingen vanaf het begin zelf maken. Je kan voor een standaard indeling kiezen, maar je mag ook je eigen afmetingen doorgeven. Nadat je bepaald hebt wat de afmetingen gaan zijn, kan je verschillende extra’s toevoegen, zoals ramen en een bepaalde indeling. Zo kan je er toch je eigen draai aan geven. Elke extra die je kiest, zal de prijs verhogen, maar het geeft je wel een duidelijke prijsindicatie zodat je netjes binnen je budget kan blijven.

Gemakkelijk en snel

Nadat je je eigen gebouw hebt samengesteld en er je eigen visie aan gegeven hebt, kan je op de locatie beginnen met het leggen van de funderingen. Binnen 6 tot 8 weken kan je het bouwpakket namelijk al verwachten. Deze wordt samengesteld in een fabriek waar weersinvloeden niet bestaan en er dus weinig kans is op vertraging. De constructie kan vaak al binnen een paar dagen worden opgezet zodat je snel van je nieuwe ruimte gebruik kan gaan maken.

Voordelig

Prefab gebouwen zijn bovenal voordelig. De snelheid van het samenstellen en opzetten reduceert het aantal arbeidsuren aanzienlijk. Een aanbouw kan je al krijgen vanaf €10.000, maar als je de precieze prijzen wilt weten kan je het beste een catalogus bestellen en beginnen met het samenstellen van jouw gebouw.

Meest recente berichten

A Poot Geschreven door: