Loodgieter geeft tips voor een comfortabele badkamer

Wie wil er nu niet zijn of haar badkamer meer comfortabel maken? De badkamer is immers niet alleen de ruimte in huis waar we ons wassen, maar het is ook de plek waar we een momentje rust kunnen pakken. Zeker als je badkamer met een badkuip is uitgerust kan je hier heerlijk comfortabel relaxen. De kamer kan echter nog beter ingericht worden waardoor deze nog comfortabeler wordt. De loodgieter in Utrecht geeft in dit artikel enkele tips voor een comfortabele badkamer. Dit zullen geen tips zijn die iedereen wel kan bedenken. In dat geval hebben we immers niet de professionele kennis van een loodgieter nodig. We hebben daarom drie tips uitgezocht van originele dingen die de meeste mensen nog niet in hun badkamer hebben.

Heerlijk warme handdoeken met een handdoekradiator

Iets dat we zeker als comfortabel kunnen beschouwen is jezelf afdrogen na het douchen met een heerlijk warme handdoek. Door de warmte worden de handdoeken nog eens extra zacht en dit voelt heerlijk aan op je huid. Jij kunt in je badkamer altijd van warme handdoeken genieten als je de loodgieter een handdoekradiator laat installeren. Het is eigenlijk gewoon een normale radiator die hoog aan de muur komt te hangen. Hier kan je handdoeken overheen hangen om ze warm te houden. Bovendien zal de badkamer zelf ook lekker warm aanvoelen.

Geen last van stank meer met een zelfreinigende wc

Vrijwel iedere badkamer heeft tegenwoordig een wc. Dit is handig als je hier ’s nachts een plasje kunt plegen en niet helemaal naar beneden hoeft te lopen. In kleinere appartementen is de badkamer en wc vaak in dezelfde ruimte verwerkt. Dit komt wel met een probleem, want het is niet erg comfortabel als je jezelf moet opfrissen terwijl de wc in de badkamer niet zo fris ruikt. Dit probleem is op te lossen met de installatie van een zelfreinigende wc. Deze hightech modellen wc’s worden steeds populairder en hebben naast het zelf reinigen nog meer extra functies. Zo kan de wc bijvoorbeeld ook met brilverwarming en zelfs een mp3 speler worden uitgerust.

Loodgieter een sauna of stoomcabine laten installeren

Er zijn niet veel dingen op aarde die zo relaxed en comfortabel zijn als een sauna of stoomcabine. Beide ruimtes, waarin je lekker kan zweten, komen met allerlei voordelen voor je gezondheid. Je spieren zullen na een korte periode in een sauna of stoomcabine lekker relaxed aanvoelen. Daarnaast schijnt het zweten ook goed te zijn voor je organen en bloedsdoorstroming. Je badkamer zal dan ook zeker meer comfortabel worden wanneer je een sauna of stoomcabine door een loodgieter laat installeren.

Meest recente berichten

A Poot Geschreven door: